henri van veen

henri loopt de vierdaagse

ik loop de vierdaagse van nijmegen voor iedereen die kampt met hersenletsel. onze hersenen stellen ons in staat om te functioneren, om te voelen, om te zijn. onze hersenen bepalen wie we zijn, ze laten ons dromen, leven in verbeelding.
er zijn meer dan duizend aandoeningen van de hersenen en het zenuwstelsel die leiden tot meer ziekenhuisopnames dan welke andere ziekte dan ook. geef om jouw hersenen, lieve mensen, en ook om die van anderen.

Totaal opgehaald bedrag: € 1.525
Streefbedrag: € 1.000

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Anoniem

21-07-2023
€ 150

Jasper

20-07-2023
€ 25

Erik

17-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer