Totaal opgehaald bedrag: € 385

10 van Noordwijk

De Hersenstichting en de 10 van Noordwijk slaan de handen ineen! Ren ook mee met de 10 van Noordwijk en haal geld op voor de Hersenstichting. Zo maak je met jouw run meer impact voor mensen met een hersenaandoening.  

Laat je sponsoren voor meer onderzoek, innovaties en projecten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening. Want wij geloven dat iedereen zoveel mogelijk uit het leven moet kunnen halen. Wie je ook bent. Welke hersenaandoening je ook hebt.  

Een actie start je gemakkelijk:  

  • Meld je aan voor de 10 van Noordwijk  
  • Klik op ‘Start actie’ en maak je persoonlijke actiepagina  
  • Vul je gegevens en motivatie in 
  • Deel je actiepagina met vrienden, familie en kennissen op een manier die bij jou past, zoals mail, whatsapp of sociale media

Bedankt voor je inzet en tot 9 juli! 

 

Bekijk de actie toolkit

Gebruik onze handige tools om jouw actie met je vrienden te delen

Bekijk toolkit

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Gerda

28-05-2023
€ 10

arie

16-05-2023
€ 10

Anoniem

02-05-2023

Bekijk de andere mogelijkheden?

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer