Freek Brinkhuis

Freek zijn hersenen nemen de loop

Met mijn eerste hardloop wedstrijd ooit wil ik met deze sponsorloop geld inzamelen voor de hersenstichting. Drie van mijn vier grootoudes hebben net als vele andere mensen te maken of te maken gehad met een hersenziekte. Van dichtbij heb ik mee kunnen maken hoe zwaar een ziekte als parkinsons of dementie op jonge en oude leeftijd kan zijn. En vanuit de gedachten dat alle beetjes helpen hoop ik dat jullie samen met mij de hersenstichting kunnen helpen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze ziektes.

Totaal opgehaald bedrag: € 320
Streefbedrag: € 250

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 50

Jantine en Dick

29-06-2024
€ 50

Esther

29-06-2024
€ 20

Dave

17-06-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer