Marlies Loenen

Hardlopen voor de Hersenstichting

Mijn hele leven al maak ik dankbaar gebruik van mijn hersenen. Dankzij mijn gezonde hersenen heb ik een leuke baan, functioneert mijn lichaam goed en kan ik bijvoorbeeld met plezier hardlopen. Ik kan kortom op mijn hersenen bouwen.

Maar dat geldt helaas niet voor mensen met een hersenziekte; gezonde hersenen zijn helaas niet vanzelfsprekend. Een hersenaandoening kan ons allemaal overkomen. Ik steun de Hersenstichting in hun missie om hersenaandoeningen te voorkomen, behandelen en mensen mee laten doen in de maatschappij. Help jij mee? 

Totaal opgehaald bedrag: € 290
Streefbedrag: € 250

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Anoniem

05-07-2024
€ 25

Anoniem

05-07-2024
€ 30

Rick

05-07-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer