T
Tara Sannes

5 km rennen voor hersenstichting

( Lid van team: Gijs, Mathieu en Tara )

Wij hebben ons ingeschreven voor deze loop. Daarnaast wilden wij graag ook steentje bijdragen aan deze mooie stichting. Daarom gaan we niet alleen rennen maar hebben wij ook een donatie actie opgezet. Alle bijdrages zijn welkom! Ook de kleintjes worden gewaardeerd.🥰

De hersenstichting zet zich in voor hersenaandoeningen zoals altzeimer. Dit is iets wat in mijn familie rond gaat en ik van dichtbij heb gezien. Daarom vind ik het belangrijk dat hier onderzoek naar gedaan wordt en het in de toekomst kan worden voorkomen. Ze kijken breder en dus ook naar andere hersenaandoeningen die echt vervelend zijn. Een mooi doel waar ik bij wil helpen met een stukje te rennen en iets te doneren. Help je mee?

Totaal opgehaald bedrag: € 85
Streefbedrag: € 100

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 10

Robyn

01-07-2024
€ 15

Kim

01-07-2024
€ 5

Myrthe

01-07-2024

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer