C
Corinne Verdick

Epilepsie de baas!

( Lid van team: Conduct Technical Solutions )

16 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik epilepsie heb. Destijds kwam ik helaas niet in aanmerking voor epilepsiechirurgie. In de tussentijd is er wetenschappelijk zoveel meer mogelijk dan destijds, dat ik pas geleden het traject ben gestart om te onderzoeken of de epilepsie nu wel operatief te verwijderen is. Een lang en pittig traject, maar fingers crossed en wie weet ben ik over een aantal jaar aanvals- en medicijnvrij!

Totaal opgehaald bedrag: € 275
Streefbedrag: € 300

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 25

Bianca

07-07-2023
€ 30

Carlos

05-07-2023
€ 20

Emma

05-07-2023

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer