Conduct Technical Solutions

Epilepsie overwinnen, stap voor stap - Steun Hersenstichting!

Ons team van gemotiveerde lopers staat klaar om deel te nemen aan de 10vanNoordwijk en geld in te zamelen voor de Hersenstichting. Onze gewaardeerde collega én loper leeft met epilepsie en toont bewonderenswaardige veerkracht in het omgaan met deze uitdaging.

Door te doneren, geef je een waardevolle bijdrage aan het bevorderen van onderzoek naar hersenaandoeningen en het bieden van ondersteuning aan degenen die hiermee te maken hebben. Samen kunnen we een positieve impact maken op het leven van mensen met epilepsie en andere hersenaandoeningen.

We zijn dankbaar voor elke donatie, hoe klein of groot ook, die ons helpt ons streefbedrag te bereiken. Laten we gezamenlijk een verschil maken en de Hersenstichting ondersteunen in hun belangrijke werk.

Totaal opgehaald bedrag: € 4.231
Streefbedrag: € 1.500

Teamleden

Laatste donaties

Bekijk alle
€ 15

Marloes

10-07-2023
€ 20

Monica en Peter

09-07-2023
€ 2.098

Conduct Technical Solutions

09-07-2023

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer